Levertijd

Wanneer je bestelling voor 12.00 uur op een werkdag is geplaatst, versturen wij je pakket nog dezelfde dag. Wij hebben alle producten direct uit voorraad leverbaar. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bestelling, nemen wij contact met je op.

Pre-order

Wij versturen pre-orders alleen als je bestelling compleet is. Dit houd in, dat als je meer producten bijbesteld hebt, we deze producten met je pre-order meesturen. Wij vermelden altijd duidelijk bij het product of het product om een pre-order gaat. Wil je de bijbestelde producten eerder ontvangen? Maak dan voor de pre-order een aparte bestelling aan.

Verzendkosten

Voor bezorging in Nederland rekenen wij €5,99 verzend- en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de €40,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit tarief geld voor zowel de pakketpost als brievenbuspost. Binnen Nederland versturen wij vacuüm verpakte brievenbuszendingen. Dit houd in dat kleine bestellingen vanaf heden door de brievenbus op de deurmat vallen. Door het vacuüm verpakken van de zendingen vervormen bolletjes garen. Wil je dit niet? Laat het ons dan weten via de opmerking van je bestelling. Wij versturen je bestelling dan alsnog met pakketdienst.