Algemeen voorwaarden

Alle artikelen die mee worden besteld in dezelfde order als het pre-order artikel worden gelijk met dit artikel uitgeleverd.

Wilt u de andere artikelen eerder ontvangen? Bestel dan uw artikelen in een aparte order!

De bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging. Hierin staat uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

Ook wordt in deze bevestiging het rekeningnummer vermeld waar uw het bedrag naar kunt overmaken. Wacht daarom met betalen totdat u een bevestiging heeft ontvangen.

Bij een iDEAL betaling gaat alles automatisch, daar wordt het ordernummer e.d. gelijk in verwerkt!

Levering

Als de artikelen op voorraad zijn worden ze na betaling voor 18.00 uur zelfde dag verzonden op werkdagen. Wanneer dit niet mogelijk blijkt te om welke reden dan ook dan krijgt u bericht hiervan via de mail.

Bij nog te maken artikelen krijg u altijd een mail met de verwachte levertijd. Als u dat te lang duurt kunt u altijd uw bestelling nog annuleren binnen 24 uur na de mail.

Mocht de levering langer duren i.v.m bestellingen, weekenden en/of feestdagen, dan zullen wij dit aan u doorgeven.

Garantie en retourzendingen Artikelen mogen retour gestuurd worden mits onbeschadigd en ongebruikt en rookvrij! binnen 15 kalenderdagen. Het aankoopbedrag van de artikelen, (artikelen en de daarbij behorende betaalde verzendkosten), worden binnen 8 werkdagen retour gestort naar uw vermelde rekening,

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Dit is het risico voor het kopen op afstand van de klant.

Voordat u een zending retourneert graag eerst contact via info@hethaakschuurtje.nl.

Kleuren/Advies

Let erop dat wanneer u katoen besteld, dat er kleurverschillen in de katoen/wol/acryl kan zitten wanneer uw bolletjes gebruikt van verschillende kleurbaden.

Wanneer u een aantal bolletjes bij ons besteld van 1 kleur worden er altijd ongeacht aantal, (bv. 2 of 50 bollen) de bollen verstuurd van hetzelfde kleurbad.

Wij kunnen geen garantie geven dat een latere (na)bestelling, er nog bollen zijn met hetzelfde kleurbad. Kleurafwijkingen kunnen dan het gevolg zijn. Ons advies is: Koop genoeg garen voor een project,bolletjes die ongebruikt en over zijn, mogen altijd retour gestuurd worden.

Er kunnen van bepaalde kleuren soms dusdanige kleurverschillen in verfbaden zijn, dat het wel een andere kleur lijkt te zijn. Hier kunnen wij dus geen garanties op geven. Het Haakschuurtje is niet aansprakelijk voor schade die is toegebracht aan geleverde artikelen door verkeerd gebruik. Mocht u een klacht hebben dan kunt u contact opnemen met mij info@hethaakschuurtje.nl.

Annuleren

Annuleren van uw bestelling kan via de mail. Als u uw order wilt annuleren, zou u het dan zo spoedig mogelijk willen laten weten?

Reserveringen.

Wanneer u artikelen reserveert, en wij deze voor u achter uitleggen, moeten deze zo snel mogelijk worden betaald. Wanneer wij geen reactie krijgen, worden de artikelen na 7 dagen weer terug geplaatst in de voorraad.

Aansprakelijkheid

Laat uw kind nooit alleen met de gehaakte, gebreide knuffels e.d. waar veiligheidsoogjes in verwerkt zijn. Ze bevatten kleine onderdelen die goed vergrendeld zitten maar er is altijd risico op loslaten. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Let dus goed op! Het Haakschuurtje kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.